"Alternative Energy Therapy"

Healing Million Souls

“SERONOK SANGAT SAYA TENGOK AYAH DAH BOLEH GERAK TANGAN & KAKI.”

Kuhen Subramaniam, 
Founder & CEO,
Pure Healer Therapy Center Sdn Bhd
PakarStroke.com

"Kami dari team Pakar Stroke pun tumpang gembira. Dengan asbab terapi EnerG Lite, masalah strok yang dialami oleh ibu ayah mereka berjaya nampak perubahan yang positif.

Jom lihat wajah keceriaan anak-anak yang seronok melihat perubahan segera pada ibu ayah mereka atau pasangan suami isteri mereka selepas terapi."

“HARI PERTAMA, ENCIK ROSLI BOLEH BERJALAN.”

Encik Rosli lumpuh separuh badan. Selepas sesi 2 jam, dah boleh angkat tangan & kaki sepenuhnya.

Dan paling best, boleh terus jalan pada hari pertama. Pada hari ke-7, dah sihat & boleh berlatih berjalan sendiri tanpa bantuan ahli keluarga yang lain.

Senang membuang. Tak perlu telan ubat. Air kencing pun jernih. Tanda sihat. Tak macam dulu, kuning pekat.

“ENCIK MOKRI BOLEH BERGERAK TANGAN & KAKI.”

Encik Mokri lumpuh separuh badan hampir 2 bulan.

Lepas 2 jam, tangan kaki dah boleh bergerak serta-merta.

Memang happy keluarga beliau melihat perubahan dalam 2 jam ini.

Memperkenalkan...

"Kuhen EnerG Lite"

‘Kuhen EnerG Lite’ direka khas dengan teknologi nano dari German.

Teknologi ini dapat meningkatkan aura dan tenaga badan pesakit.

Secara tidak langsung, ia membolehkan proses pemulihan berlaku di semua organ dan sel badan pesakit stroke secara semulajadi.

bagaimana KUHEN energ lite bertindak?

Beberapa mineral semulajadi disepadukan dengan menggunakan kaedah ‘high-heat fusion’ untuk menghasilkan scalar energy, biophoton dan ion negatif.

Kemudian tenaga ini akan dialirkan kepada tubuh badan pesakit stroke dengan pancaran cahaya.

Bagaimana KUHEN ENERG LITE MEMBANTU?

Ada 5 cara ‘Kuhen EnerG Lite’ dapat bantu pesakit & beri sinar harapan baru iaitu:

  • Memulihkan tenaga sel dalam badan kita.
  • Mencairkan darah yang dah lama bergumpal & pekat. 
  • Oleh itu, pesakit dapat rasa aliran darah dalam badan.
  • Seterusnya, mengaktifkan deria saraf yang buatkan jari mereka dapat merasa & mungkin dapat bergerak.
  • Akhir sekali, mengoptimasikan fungsi sistem imunisasi & detoksifikasi.

Bagaimana Cara Guna?

1. Hidupkan Kuhen EnerG Lite

2. Letak Kuhen EnerG Lite pada anggota yang lumpuh seperti kepala, bahu, perut, tangan & kaki.

3. Biarkan selama 2 jam dan rasai sendiri tindak balas perubahan.

Ulang sesi terapi 2-3 kali sehari sampai sihat.

Apa Perubahan Yang Boleh Dilihat?

Semasa dalam 2 jam terapi:

Mungkin tangan & kaki pesakit akan rasa mencucuk-cucuk & kebas.

Mungkin kepala akan rasa pening & mengantuk.

Selepas 2 jam terapi:

Badan akan rasa ringan. Mungkin boleh lihat pergerakan pada anggota yang lumpuh seperti tangan & kaki.

Selepas beberapa hari terapi:

Kebas dah mula berkurangan. Proses pembuangan lebih mudah & lancar.

Memang tidur akan lebih nyenyak dari sebelum ini. Dalam beberapa kes, ada pesakit kami yang berjaya turun bacaan kencing manis & darah tinggi.

Setiap tindak balas dan perubahan terhadap pesakit stroke adalah berbeza dan bergantung kepada jenis dan tahap kritikalnya stroke mereka.

“2 Tahun Stroke, Lepas 2 Jam, Tangan & Kaki Dah Bergerak.”

Ini kisah Encik Bala dari Simpang Ampat, Penang. Dah 2 tahun stroke, memang tangan & kaki tak berfungsi langsung.

Selepas dah cuba 1 sesi terapi EnerG Lite, tangan & kaki terus dah boleh bergerak Kalau tahap kronik, perlu lebih banyak terapi untuk sentiasa tambah tenaga.

Dari itu, baru lah anggota badan dapat aktif semula. Kami yakin dengan sesi terapi yang konsisten, ibu ayah anda boleh bergerak semula seperti biasa.

Hal ini dibuktikan oleh ratusan testimoni pengguna kami.

Jom tengok lagi testimoni kami.

“3 Tahun Stroke, Lepas Sebulan Terapi Dah Boleh Jalan”

Ini kisah Encik Veera dari Simpang Ampat, Penang. Dah 3 tahun terlantar disebabkan stroke.

Selepas seminggu terapi 2 jam setiap hari, jari yang keras sudah lembut dan boleh gerak-gerak tangan.

Lepas sebulan, dah boleh berjalan tanpa tongkat dah. Dengan asbab terapi tenaga dengan 'kuhen EnerG Lite', masalah stroke berkurang.

Malah, yang lumpuh separuh badan pun boleh cergas setelah gunakan enerG Lite​

“2 Minggu Lumpuh Separuh Badan, 3 Minggu Dah Boleh Jalan Cergas.”

Ini kisah Puan Sharidah dari Penaga, Penang.

Dah 2 minggu stroke, tangan & kaki tak boleh bergerak langsung.

Selepas dah 3 minggu konsisten terapi EnerG Lite, tangan & kaki terus dah boleh bergerak cergas seperti biasa tanpa bantuan.

Ini Beza Sebelum & Selepas Terapi energ lite

Ujian Tenaga Badan Guna Biowell

Biowell dicipta oleh saintis dari Rusia yang bernama Dr Konstatin Korotkov. 

Biowell ini menggunakan teknologi Electrophotonic Image Device (EPI).

Teknologi ini dapat membaca aura & tenaga badan seseorang pesakit.

Image di atas ini menunjukkan peningkatan tenaga secara mendadak selepas menggunakan EnerG Lite.

Dalam badan kita ada 12 saluran tenaga yang dipanggil meridian. 

Selepas 2 jam terapi, mendapati peningkatan tenaga di semua saluran meridian kepada bacaan tenaga normal.

Contoh: Meridian Kidney meningkat kepada 5.75 daripada 3.68 yang rendah.

Secara keseluruhannya, apabila terapi ini dilakukan secara kerap, maka badan akan perolehi tenaga yang mencukupi untuk membantu proses pemulihan organ-organ pesakit stroke.

Apa Pakej Harga?

Kami ada 2 jenis pakej iaitu:

TRIAL

  • Sesi Terapi 2 Jam.
  • Harga bermula serendah RM40.

SEWA BULAN

  • Bergantung kepada unit Kuhen EnerG Lite.
  • Harga serendah RM350 sebulan.

Beli 1 Set, Boleh Cuba 1 Family.

Anda boleh guna Kuhen EnerG Lite tanpa had.

Boleh cuba pada mak ayah, adik beradik, mak saudara ayah saudara, nenek datuk yang mungkin ada sakit-sakit seperti kencing manis, migrain, sakit urat, gastric, masalah buang air besar dan sebagainya .

Ramai yang kata ia sangat membantu sekeluarga.

Tambah Side Income

Ada 1 pengguna kami, buat rawatan 2 jam kepada jiran & cas RM50 per session.

Ramai pula datang. Dah boleh buat duit tepi.

1-Tahun Warranty

Kalau set Kuhen EnerG Lite ada masalah, kami akan tukar yang baru terus tanpa sebarang kos dalam masa 1 tahun.

Jadi, anda boleh ambil masa untuk guna puas-puas. Guna maksimum yang mungkin. Janji sembuh & boleh hidup gembira.

Sebarang masalah, kami akan terus tukar baru.

Kuhen Subramaniam, 
Founder & CEO,
Pure Healer Therapy Center Sdn Bhd
PakarStroke.com

Berminat Nak Cuba Atau Ada Soalan?

Team kami sedia bantu anda. Dapat free consultation dari kami. Kami akan guide anda sampai berjaya.

PENAFIAN:

Maklumat yang terkandung dalam laman web ini, termasuk idea, cadangan, teknik dan bahan lain, diberikan kepada anda hanya sebagai maklumat umum.

Kuhen Subramaniam tidak menyediakan diagnosis perubatan, atau perundingan yang berkaitan dengan masalah kesihatan, perubatan, atau psikiatri.

Terapi tenaga adalah kaedah penyembuhan alternatif untuk meningkatkan kesejahteraan medan tenaga rohani dan walaupun terdapat bukti bahawa penyembuhan tenaga berkesan merawat keadaan fizikal, mental, dan rohani, kaedah ini dianggap sebagai alternatif atau komplimentari oleh profesional penjagaan kesihatan.

Kuhen Subramaniam bukanlah seorang doktor perubatan atau profesional penjagaan kesihatan berlesen yang lain, dan tidak boleh dan tidak akan memberikan anda sebarang rawatan perubatan, atau diagnosis yang berkait dengan kesihatan fizikal badan anda.

Terapi tenaga bukan pengganti rawatan perubatan atau psikologi daripada profesional penjagaan kesihatan berlesen dan berdaftar. Anda harus mendapatkan nasihat perubatan profesional sebelum membuat keputusan kesihatan.

Apa-apa maklumat, cerita, contoh, atau testimoni yang dibentangkan di laman web ini tidak menjadi jaminan mengenai hasil terapi dengan kuhen subramaniam dan pekerja beliau. Segala testimoni adalah feedback pelanggan itu sendiri.